Resultaträkning

Resultaträkning, balansräkning och kassaflödesanalys

Resultaträkning Nyckeltal Ekonomiska rapporterVid upprättande av en resultaträkning är det viktigt att även förstå vad en kassaflödesanalys är. Att gå en allmän kurs som berör begreppet resultaträkning kan ofta kännas som bortkastat i både tid och pengar då det är mycket under kursens gång som redan är självklart. Vi vet att bästa resultatet från en utbildning får du om du själv får lägga upp kursinnehållet, därför är det så det går till hos oss. Smart va! Utifrån vad du lägger fram och önskar att gå igenom och utveckla hos dig själv och eller dina medarbetare lägger vi upp utbildningen.

Resultaträkning ingår i bokslutet

Är du helt ny på företaget och har fått den delikata uppgiften som rör att lägga upp årets bokslutsarbete men är lite osäker på grunderna så som resultaträkning och liknande? Ingen fara vi finns här för dig, just för att hjälpa dig utvecklas och kunna göra ett kvalitativt arbete! En resultaträkning är långt ifrån självklar och därför kan alla behöva någon som pedagogiskt förklarar och hjälper där just dina kunskaper brister. Får du rysningar bara du hör ordet resultaträkning men inte riktigt vet var dina svagheter ligger? Ingen fara, vi tar de frågor och funderingar som dyker upp under kursens gång och utifrån det vet vi vart fokus ska ligga!

Ekonomi för icke ekonomer

En kurs som det är stor efterfrågan på är ekonomi för icke ekonomer. Många medarbetare som på ett eller annat sätt hjälper till med företagets resultaträkning sitter och sliter i sitt hår eftersom att de inte har någon ekonomisk utbildning egentligen utan har fått lära sig under tidens gång. Ge dessa medarbetare en bra grund att stå på som gör deras arbetsdagar både enklare och roligare. Att sitta och konstant känna att man som medarbetare inte förstår mer än hälften av det man arbetar med är inte roligt, ge dem en välbehövlig knuff i rätt riktning när det kommer till er resultaträkning!

Skräddarsydd utbildning

Genom att låta medarbetare på ett företag gå en kurs i ekonomi så investerar företaget i sina medarbetare. Varför ska bara vissa personer förstå vad en resultaträkning innebär? Om majoriteten av medarbetarna i alla fall har en grundläggande förståelse för vad siffrorna innebär kommer fler kunna förstå hur det egentligen går för företaget rent resultatmässigt. Stäng inte personer ute från en sådan viktig del av företaget utan öppna istället upp er och erbjud en skräddarsydd utbildning för just ditt företag., dina medarbetare kommer tacka dig för denna möjlighet i att utöka sina kunskaper.

Kurs i ekonomi för chefer

Inte bara de vanliga medarbetarna behöver gå en utbildning i ekonomi, utan även chefer kan behöva fräschas upp för att ha stenkoll på en resultaträkning. Vi skräddarsyr just din kurs i ekonomi för chefer utifrån era behov. Då varje kurstillfälle hos oss är unikt och nytt har vi inget gammalt inövat manus utan ingen dag är den andra lik. Med en stor variation och kvalitativ kunskap erbjuder vi er inget mindre än det bästa. Ständig utveckling genom att väcka den enskilda individens intresse är viktigt för att nå de allra bästa resultaten enligt oss så ta chansen redan nu!

Lämna en kommentar