Kurs i ekonomi

Kurs i ekonomi för medarbetare på företaget

Kurs i ekonomi.ekonomikurs Är det dags att gå en kurs i ekonomi så skulle vi rekommendera en praktisk tvådagars kurs i ekonomi. I och med att denna kurs i ekonomi sträcker sig över två dagar behöver vi inte stressa för att hinna med så mycket som möjligt utan kan i lagom takt gå igenom det ni önskar. Utifrån era behov och önskemål lägger vi upp dagarna. Ingen kurs är den andra lik eftersom alla företag har olika behov. Allt från grundläggande ekonomikurs för alla anställda till väldigt specifik och fördjupad kunskap för de medarbetare som dagligen arbetar med ekonomin på företaget.

Kurs i ekonomi för projektledare

På ett företag finns det många olika arbetsroller. Alla har olika typer av ansvar och kommer i kontakt med ekonomin på varierade sätt. Att skräddarsy en kurs i ekonomi är därför väldigt smart, se till att boka in en kurs i ekonomi för projektledare. Det spelar ingen roll om projektledarna på ditt företag är extremt erfaren eller absolut nybörjare inom ekonomiområdet utan vi anpassar oss helt efter den nivå av kunskap som ni har. Beroende på om projektledarna arbetar mest internt, externt eller både och kan vi erbjuda en bra kurs i ekonomi som ger de verktyg som behövs för att på bästa sätt kunna utföra ett gediget arbete.

Företagsanpassad kurs i ekonomi

Eftersom att alla företag har olika behov erbjuder vi naturligtvis en företagsanpassad kurs i ekonomi. Har du ett litet enmansföretag som behöver hjälp att lyfta specifika delar inom ekonomin så har vi något för dig. Arbetar du på ett hel kommunalt företag och tycker att majoriteten av dina kollegor skulle behöva få en grundläggande utbildning i ekonomi har vi också något för dig. Vi anpassar oss helt efter ditt företags behov och kan därför erbjuda en kurs i ekonomi till just er som inte är lik någon annan kurs i ekonomi som vi erbjuder till andra!

Kurs i ekonomi i Stockholm

Har ni väl bestämt er att en kurs i ekonomi absolut är något för er på just ert företag är det bara att ni kontaktar oss. Vi behöver veta vilka era ömmande punkter är, vad är svagheterna på just det företag ni arbetar på? Tillsammans kan vi diskutera fram vad som behöver lyftas och kommer det upp fler områden under kursens gång tar vi det som det kommer. Ta därför möjligheten att gå en unik kurs för att vidga era vyer. En kurs i ekonomi går i Stockholm vilket ger bra möjligheter till en lyckad konferens.

Skräddarsydd kurs i ekonomi

Känner du igen dig om jag säger att många gått flera ekonomikurser av olika slag? Man går kurs på kurs och det känns alltid som om samma saker lyfts under en kurs i ekonomi. Föreläsaren maler på i samma tonläge och verkar ha ett inövat manus sedan flera år tillbaka. Varför ska ni lägga pengar på ännu en sådan kurs när det nu finns riktigt bra kurs i ekonomi att gå? Vi lyssnar på den som för oss är allra viktigaste, kunden! Vad har våra kunder för behov och önskemål? Efter dessa tar vi fram en skräddarsydd kurs i ekonomi för just dig och dina medarbetare!

Utbildning och kurs i ekonomi

Vad är egentligen skillnaden på att gå en utbildning och kurs i ekonomi? Ingen enligt oss. En utbildning eller en kurs är rent krasst samma sak. Men att gå en kurs i ekonomi som är skräddarsydd utifrån mina personliga behov är för oss något utöver det vanliga och därför är det helt enkelt vad vi kan erbjuda. Ekonomi är i grunden samma sak för alla företag men hur det utövas och utav vem inom företaget är unikt för varje enskilt företag. Därför tror inte vi på att erbjuda en och samma kurs till alla utan vi vill erbjuda något unikt till varje företag.

Naturligtvis har vi ändå någon aning om vad de vanligaste problemen brukar vara inom företag och därför har vi ett kursprogram för kurs i ekonomi publicerat på vår hemsida. Ibland vet inte ens företaget själv vad som behöver utvecklas eller så är det de grundläggande delarna inom ekonomibegreppen som behöver putsas på för vissa medarbetare. Skicka då dessa medarbetare på en riktigt bra kurs i ekonomi där vi ger möjligheten att ställa många frågor för ständig utveckling och vi välkomnar diskussioner under kursdagen. Om du inte frågar får du inget veta!

Kursledaren

Då det är en så stor variation av behov runt om i vårt avlånga land är endast det bästa gott nog för oss. Därför har vi samlat kursledare för kurs i ekonomi utifrån era önskemål. Då ni betalar för att gå en kurs i ekonomi anser vi att de kursledare som håller kursen ska vara expert på det den pratar om. Kursledaren ska inte bara ha lysande resultat på pappret och vara en äkta teoretiker utan även ha arbetat inom området och veta hur praktiken fungerar eftersom att teorin och praktiken långt ifrån alltid fungerar som det är tänkt.

Är du nybliven chef på ett större företag? Eller är du chef sedan länge på ett mindre företag? Det finns så många olika typer av chefer, företag och arbetsuppgifter för en chef att vi anser det omöjligt att anordna en kurs i ekonomi för chefer som fungerar för alla. Därför har vi valt att istället ge er en möjlighet att skräddarsy en kurs i ekonomi som utifrån era önskemål håller hög kvalitet. Det finns chefer som har stenkoll på ekonomins alla delar men behöver hjälp att få ny inspiration och det finns chefer som inte vet vad det är för skillnad på kredit och debet.

Kurs i ekonomi för icke ekonomer

En populär och återkommande kurs i ekonomi är kurs i ekonomi för icke ekonomer. Detta då det är många utan en officiell ekonomutbildning som sitter och arbetar med lättare löpande bokföring och kontering av fakturor. Att låta dessa medarbetare gå en kurs i ekonomi är väl investerade pengar. Medarbetarna får möjligheten att öka sin förståelse för alla begrepp som dyker upp i det dagliga arbetet rörande ekonomin men de får även verktyg för att börja tänka mer som en ekonom. Att ha verktyg för att lägga upp sin egen arbetsdag kommer underlätta för den enskilda medarbetaren men också underlätta och spara tid för företaget i stort.

Låt oss vara ärliga. Ingen kan allt, inte ens våra chefer. Våra chefer ska sköta så mycket och ha ansvar och vi medarbetare förväntar oss helt enkelt att vår chef kan svara på allt. Det är inte alltid så och vi har märkt att en kurs i ekonomi ganska ofta behövs för chefen. Genom att skicka just din chef på en chefskurs i ekonomi kommer du hjälpa denne till att öka sin förståelse och se till att personen faktiskt kommer kunna svara på dina frågor utan att tveka eller bara gissa sig fram.

Kassaflödesanalys

Varje företag har olika fokus och pengaflödet varierar utifrån vilken typ av verksamhet som ett företag bedriver. För att förstå pengaflödet inom ett företag behöver kunskap om en kassaflödesanalys finnas. Testa ta upp begreppet kassaflödes analys på ett av era möten och du kommer inse att en kurs i ekonomi kommer behövas för merparten av dina medarbetare. Det är ett begrepp som i sig är ganska komplext och långt ifrån självklart om du inte är bekant med det från grunden. Se därför till att omgående boka in en kurs i kassaflödesanalys för medarbetarna på just ditt företag så slipper du fundera på om de förstår vad du egentligen pratar om.

För oss är det viktigt att alla som har en chefsbefattning har självförtroende nog att ställa sig upp framför sina medarbetare och diskutera budget frågor eller poängtera saker gällande årets kassaflödesanalys. Det är inte alltid det är självklart att kunna göra det för en chef då fokus kan ligga på så många andra saker. Därför erbjuder vi skräddarsydda chefskurser i ekonomi utifrån just era behov. Platserna blir upptagen snabbt och är begränsade så tveka inte utan boka redan nu in årets bästa kurs i ekonomi för din chef!

Skicka dina medarbetare på en kurs i ekonomi

Genom att skicka dina medarbetare på en kurs i företagsekonomi så investerar du samtidigt i ditt eget företag. Det är aldrig fel att dina medarbetare har en grundläggande förståelse för allt som ryms inom begreppet företagsekonomi. Allt från ledarskap och förståelse för hur du som chef egentligen tänker utifrån ditt agerande till marknadsföring. På alla företag är marknadsföring viktigt och med dagens alla olika typer av sociala medier och tekniker som finns öppnar sig en helt ny värld av möjligheter till att marknadsföra just ditt företag. Så gör en investering för ditt företag genom att skicka dina medarbetare på en kurs i ekonomi.

Ingenjörer i all ära. Dom är väldigt duktig på sitt område och siffror brukar inte vara några hinder alls men om du säger ingenjör och ekonomi i samma mening uppstår genast funderingar. Går det verkligen att få ihop egentligen kanske du funderar på? Ge oss en möjlighet att hålla en kurs i ekonomi för dina ingenjörer så ska du få se, det är faktiskt inte omöjligt utan men är realistiskt att även de ska förstå ekonomin på ett företag. Vi erbjuder därför en riktigt bra kurs i ekonomi för ingenjörer som gör att även de kommer förstå när ni pratar om årets bokslut.

Skräddarsy en kurs i ekonomi för företag

Att gå en kurs i ekonomi upplevs ibland nästan som pinsamt, att behöva ta hjälp från andra för att sköta sitt eget företag. Det är inte nå pinsamt utan otroligt klokt att känna efter och förstå att lite hjälp på vägen kanske är rent av nödvändig. Men det är inte alltid lätt att hitta en kurs som kommer ta upp just det du behöver hjälp med och att sitta på en kurs en hel dag för att lyssna noga en halvtimme då det väl är väsentligt är bortkastad tid. Vi erbjuder därför möjligheter till att skräddarsy en kurs i ekonomi för företag.

Har du länge vart anställd men äntligen bestämt dig för att ta det stora steget till att bli egen? Grattis i så fall! Eller har du sedan länge vart egen men inte riktigt får till de där små detaljerna med den löpande bokföringen ändå? Vi erbjuder en skräddarsydd kurs i ekonomi för alla oavsett vad du har för behov. Vi vet att som ny egenföretagare är frågorna otroligt många och utifrån det erbjuder vi därför en bra kurs i ekonomi för företagare. Dina behov och önskemål styr utformningen av kursen!

Kurs i bokslut som håller högsta kvalité

Har du fått den trevliga uppgiften till att sköta årets bokslut på ditt företag? Underbart! Det är ett otroligt givande och trevligt arbete när du väl vet vart du ska börja och hur du gör. Oavsett om du har gjort det tidigare och är van denna utmaning eller om det är första gånger du har huvudansvaret är en kurs i ekonomi att rekommendera. Vi erbjuder en kurs i bokslut som håller högsta kvalité utifrån dina förutsättningar. Se till att ha de kunskaper och den grund du behöver för att kunna utföra ditt arbeta på allra bästa sätt genom att gå en givande kurs i ekonomi.

Trycket ökar i slutet av året då det börjar på att dra ihop sig för bokslutsarbete. Oavsett tid på året så erbjuder vi en kurs i ekonomi som kan beröra enbart bokslutsarbetet eller mer därtill om det är vad ni önskar. Era behov styr helt och hållet upplägget på de kurser och utbildningar som vi har att erbjuda. Vi rekommenderar alla att gå en kurs i bokslutsarbete då det inte bara berör de som tar fram underlaget och skapar själva bokslutet utan egentligen hela företaget rätt igenom. Årets bokslut säger mer än många tror och ju fler som kan läsa av och förstå siffrorna ju bättre är det för ditt företag.

Ekonomiutbildning för erfarna ekonomer

Är du utbildad ekonom sedan många år tillbaka? När gick du senast en kurs i ekonomi för att uppdatera dina kunskaper och ta del av de nya teorier som finns? Vår erfarenhet säger att det är sällan uppföljning gör vilket är något vi rekommenderar. Vi erbjuder därför ekonomiutbildning även för erfarna ekonomer som arbetat inom området länge. Att aldrig ta del av de nya rön och teorier som kommit är inte bra, och att få en extra skjuts i arbetet genom nya tips och trix kan få ökad motivation!

Lämna en kommentar