Icke ekonomer

Ekonomikurser för icke ekonomer

Är du en av alla dessa icke ekonomer som har ett arbete som berör just området ekonomi? Se då genast hit då vi har ekonomikurser för yrkesverksamma icke ekonomer. Att arbeta med ekonomi är en helt ny upplevelse för många icke ekonomer. Att förstå skillnad men samtidigt samband mellan begrepp som inkomster, intäkter, kostnader och utgifter är allt annat än lätt.

Se till att ge dig själv rätt verktyg för att klara av denna djungel som ekonomi ändå är genom att boka in en effektiv och givande kurs hos oss. Vi kan lova att du kommer bli allt annat än besviken efter en dag med våra föreläsare!

Hitta rätt ekonomikurs för icke ekonom

Vi har fått till oss att det egentligen inte är svårt att hitta ekonomikurs för icke ekonom men att kvaliteten på kursen varierar i stort. Flera personer som är icke ekonom har uppfattningen att en kurs egentligen bara till en liten procent berör det dem faktiskt är intresserad av att lära sig.

Skräddarsydd ekonomikurs

Genom att boka en kurs hos oss ser dessa icke ekonomer till att kursen kommer vara givande och utvecklande för den enskilda personen. Vi lägger nämligen fokus på det som ni efterfrågar genom en skräddarsydd kurs, vi håller inte en allmän kurs för alla i och med att varje individ har varierat behov.

Ekonomikurser för yrkesverksamma

En ekonomikurs för icke ekonomer är ingen dum idé för de flesta personer som är yrkesverksamma. Oavsett om du har en enskild liten firma eller jobbar på en stor koncern kommer kunskaper rörande ekonomi väl till pass.

Att förstå företagets mål och förutsättningar är väsentligt och mycket viktigt för att kunna känna sig delaktig i företaget. Om den enskilde medarbetaren faktiskt förstår vilket mål ni tillsammans arbetar mot inom företaget kommer förståelsen för olika beslut att öka och förhoppningsvis kommer alla i ännu större utsträckning att jobba mot samma mål oavsett om de är ekonom eller en icke ekonom.

Företagsekonomi för icke ekonomer

Företagsekonomi är ett område som är väldigt stort och brett. Många icke ekonomer tror att det rör mest redovisning och kanske någon kommit i kontakt med begreppet ekonomistyrning. För icke ekonomer kan en helt ny värld öppna sig genom en kurs då företagsekonomin berör allt från just redovisning och styrning till marknadsföring och ledarskap. Skicka dina medarbetare på en kurs i företagsekonomi för icke ekonomer och du kommer snabbt att märka stor skillnad i deras kunskap. Kanske är det bra för just ditt företag om medarbetarna i större utsträckning får ett bra marknadsföringstänk!

Viktiga grundstenar i ekonomiutbildningen

Ni kan ta del av ett förslaget kursprogram för icke ekonomer på vår hemsida. Då kursen riktar sig till just icke ekonomer har vi med vår erfarenhet plockat fram förslag på vad vi anser vara viktiga grundstenar i utbildningen för att sedan lägga fokus på det område ni önskar inom ekonomins underbara värld. Se till att dina medarbetare som på minsta lilla sätt berörs av ekonomin men är icke ekonomer får möjlighet att lära sig ännu mer och utvecklas tillsammans inom företaget genom att gå en riktigt bra och intressant kurs inom ämnet tillsammans med andra icke ekonomer.

Att förstå bokslut och ekonomiska rapporter

Vi är av den uppfattningen att även icke ekonomer bör kunna läsa och förstå bokslut samt ekonomiska rapporter. Om även dina medarbetare som är icke ekonomer förstår och kan tyda dessa ekonomiska rapporter kommer dels bördan för dina ekonomer att lätta men även den enskilda medarbetaren kommer känna en ökad känsla av trygghet och förståelse genom att själv kunna genomföra och läsa igenom vad som egentligen händer på företaget. Våran erfarenhet tyder på att även icke ekonomer kan komma med nya idéer som inte är helt tokig och som faktiskt kan utveckla ekonomin ytligare för ditt företag.

Ekonomikurser för nyanställda icke ekonomer

Har du flera nya icke ekonomer på ditt företag som kanske arbetar med fakturering och lättare kontering av olika slag? Se till att ge dessa personer en riktigt bra start på arbetslivet genom att skicka dem på ekonomikurser för nyanställda icke ekonomer. Dels får de möjlighet att knyta kontakter utanför företaget och kan få nya kunskaper därifrån men vi får inte glömma våra otroligt duktiga föreläsare heller. Dessa personer är otroligt kunniga inom området och vet verkligen vad de pratar om. De har ett stort engagemang och tar mer än gärna frågor löpande under kursdagens gång just för att ni ska få den bästa möjliga utbildningen som det bara går!

Företagsanpassade ekonomikurser

Vi erbjuder företagsanpassade ekonomikurser i Stockholm för icke ekonomer. Just att de är företagsanpassat tycker vi är otroligt viktigt i och med att alla företag ser ut på väldigt olika sätt och framförallt så arbetar alla på lika många sätt som det finns företag. Ta med dina icke ekonomer och vi ger en kurs efter just ert företags förutsättningar. Kanske är det så att du vill att dina icke ekonomer ska kunna förstå och läsa bokslutet på ditt företag? Inga problem kontakta oss så tar vi fram en utbildning som berör just det ditt företag önskar.

Företagsintern ekonomikurs

Är ni ett av alla företag som har icke ekonomer anställd som sköter interna saker? Boka genast in en företagsintern ekonomikurs i Stockholm för icke ekonom och se till att dessa icke ekonomer får möjligheten till personlig utveckling. Den interna kontrollen är allt annat än självklar och lätt om du inte har någon form av utbildning inom området. Genom att få gå en kurs inom området kommer dina icke ekonomer att utvecklas och kunna prestera ännu bättre på arbetet med nya förslag och bättre tankeverksamhet överlag för hela företagets del.

Skräddarsydda ekonomikurser för icke ekonomer

Klicka dig in på vår hemsida, ring eller mejla oss redan idag för att vi ska kunna ge ett förslag på några skräddarsydda ekonomikurser för icke ekonomer redan idag. Vill du ha en möjlighet att utbilda dina icke ekonomer kan du inte vänta för länge då kurstillfällena snabbt blir uppbokade. När du kontaktar oss vill vi gärna ha så mycket information som möjligt om vad önskemålet rörande kursen är för att vi ska kunna prestera och leverera inget mindre än den allra bästa kurs som ni någonsin varit på. Se till att investera i det viktigaste du har på företaget – personalen – redan idag genom att boka en kurs!

Lämna en kommentar