Ekonomistyrning

Ekonomistyrning på företaget

Ekonomistyrning Affärsekonomi Resultaträkning Nyckeltal Ekonomiska rapporterEkonomistyrning är ett begrepp som är både stort och komplext. Det är allt annat än lätt att få grepp om, därför erbjuder vi ekonomikurser för yrkesverksamma om ekonomistyrning. Oavsett om dina medarbetare har stor erfarenhet av just ekonomistyrning eller knappt någon erfarenhet alls har vi ekonomikurser om ekonomistyrning för alla nivåer.

Prestationsmätning och budgetering

Ge dina medarbetare möjligheten att fördjupa sig och förstå de formella styrmedlen riktigt ordentligt på djupet. De formella styrmedlen är av stor vikt för ett företag då det berör allt från prestationsmätning till budgetering. Om dina medarbetare förstår ert företags prestationsmätning och vikten av detta kommer du se ett oanat resultat inom kort.

Ekonomikurser för icke ekonomer

Att gå ekonomikurser för icke ekonomer som belyser ekonomistyrning är väldigt populärt just nu då fler och fler företag förstår vikten av att samtliga medarbetare på ett företag ska förstå den grundläggande ekonomin för just deras företag. Genom att medarbetarna får en förståelse för ekonomistyrning och de olika mål som är uppsatt så skapas en gemenskap och en mycket större förståelse för tänket och de order som kommer uppifrån inom företaget. Ge därför samtliga medarbetare en grundläggande kurs i ekonomistyrning utifrån just ditt företags utsikter. Utifrån de önskemål du har om en kurs för dina medarbetare ser vi till att skapa en pedagogisk kurs.

Kurs med företagsekonomi med ekonomistyrning

Om en medarbetare har vart och gått en kurs i företagsekonomi hör vi ofta att reaktionen är att endast en del av hela kursen var väsentlig utifrån vad tanken med kursen ursprungligen var. Det är ingen risk att det händer om ni bokar en kurs hos oss. Ni kan till exempel boka en kurs med företagsekonomi med ekonomistyrning som inriktning. Det innebär att vi kan ge en grundläggande översiktskurs inom företagsekonomin men sedan går på djupet inom just ekonomistyrning. Om du säger organisationsstruktur till dina medarbetare vet de då omgående att du syftar på företagets ekonomistyrning?

Ekonomikurser för chefer

Som chef håller du koll på allt från smått till stort. Därför erbjuder vi ekonomikurser för chefer med ekonomistyrning på olika nivåer utifrån just din nivå. Det innebär att ni utan problem kan boka en bra företagsanpassad utbildning om ekonomistyrning. Se till att investera i något av det allra viktigaste som finns på ett företag – kunskap. Utan kunskap är det omöjligt att på lång sikt nå långt och bli framgångsrikt varför det enligt oss är det allra viktigaste ni kan investera i. Boka in en kurs redan idag då vi snabbt blir uppbokade men kom ihåg att vara beredd att svara på frågor om ditt företag så att vi på bästa sätt kan anpassa en kurs på bästa sätt för er.

Företagsinterna ekonomikurser om ekonomistyrning

Genom att boka in företagsinterna ekonomikurser om ekonomistyrning kommer dina medarbetare tacka dig. Det leder till att de kommer förstå vad ni menar när ni pratar om resultat av olika slag och ekonomistyrningen. Att förstå vikten av just ekonomistyrning för ett företag kan ofta vara en riktig aha upplevelse. Ge därför dina medarbetare möjligheten att gå en av alla skräddarsydda ekonomikurser om ekonomistyrning, de kommer efter denna kurs kunna deltaga och förstå vad ni pratar om på alla möten!

Lämna en kommentar