Ekonomiska rapporter

Ekonomiska rapporter med kassaflödesanalys

Ekonomiska rapporter EkonomikompetensNär du på ett företag tar upp begreppet ekonomiska rapporter får du ofta varierat bemötande. Vissa personer vet precis vad du menar och andra får bara en klump i magen för att det återigen är dags att diskutera något som de inte riktigt förstår. Ett företags kassaflödesanalys säger väldigt mycket om det ekonomiska läget och ger en viktig bild och grund till de olika ekonomiska rapporter som ska upprättas. Se till att alla dina medarbetare förstår och hänger med på diskussionerna utan att känna ångest av det hela. Boka in en skräddarsydd utbildning efter just ditt företags behov!

Kurs i företagsekonomi

Ofta ser man att det annonseras om en kurs i företagsekonomi i tidningen. Vad innebär egentligen det då ordet företagsekonomi rymmer så mycket olika delar, allt från ledarskap till marknadsföring? För oss kan företagsekonomi också vara att läsa, tyda och förstå olika ekonomiska rapporter. Utifrån det underlag om behov som vi får från er ordnar vi med föreläsare och lägger upp kurser som bör passa. Om det under kursens gång kommer upp andra typer av frågor inom ämnet så viftar vi inte bort dessa som många andra gör, utan vi tar i frågorna och behandlar dem på djupet tills att ni känner att ni fått svar på den frågeställning som ni hade.

Kurs i ekonomi för icke ekonomer

Att gå en kurs i ekonomi för icke ekonomer kan låta lite underligt och nästan lite fel i mångas öron. Men ekonomi är något som finns överallt, från vardagen till arbetet. Ekonomi diskuteras på nyheter och stora delar av våra liv är uppbyggd just runt ekonomi – inkomster och utgifter. Det gäller detsamma när årets olika ekonomiska rapporter kommer. Om medarbetaren som får dessa inte har koll eller förståelse så kommer de knappast ägna många minuter åt dessa. Har medarbetaren däremot fått möjlighet till att gå en kurs och förstår dessa ekonomiska rapporter kommer kanske även en diskussion på arbetsplatsen om olika vägar att gå dyka upp!

Kurs i ekonomi om ekonomiska rapporter

Genom att gå en kurs i ekonomi investerar företaget i både framtiden och den enskilda individen. Det är aldrig bortkastade pengar och oavsett vilken storlek ditt företag har och vilken typ av verksamhet som ni fokuserar på så kommer vi kunna erbjuda en utbildning av högsta kvalitet. För oss är det viktigt att ni åker hem från utbildningen och är riktigt nöjd. Efter ni gett oss möjligheten till att drilla er i ekonomins underbara värld kommer ni förstå grunderna i allt från den löpande bokföringen till de stora ekonomiska rapporterna.

Kurs i ekonomi för chefer om ekonomiska rapporter

Är du ny som chef och fått alla ekonomiska rapporter på ditt skrivbord? Ingen panik, vi kan hjälpa dig att gå igenom och förklara alla delar på ett lugnt och pedagogiskt sätt utifrån vilka kunskaper du har med dig från tidigare. Genom att boka in kurs i ekonomi för chefer så kommer du rädda upp hela situationen och slipper riskera att sitta på möten och inte ha minsta aning om vad de pratar om. Du slipper den pinsamma situation som kan uppstå när de frågar dig något om dessa ekonomiska rapporter utan kommer kunna svara på frågan!

Lämna en kommentar