Ekonomiassistent

Ekonomiassistent behöver fortbildning

Ekonomiassistent behöver fortbildning.  Utbudet med ekonomikurser för dig som är ekonomiassistent är ofta magert och kursen i sig inte mycket matnyttigt att ta till sig.

Ekonomikurser

Om du är ekonomiassistent och känner att du behöver motivation i arbetsdagen, mer kunskaper inom något område eller helt enkelt bara behöver få så mycket tips och trix du kan få för att klara din arbetsdag är du välkommen att kontakta oss.

Kurstillfälle för ekonomiassistenten

Våra kurser håller nämligen ingen standardiserad mall utan varje kurstillfälle är unikt. Utifrån dina behov och önskemål formar vi nämligen kursen och vi tar gärna emot frågor och konkreta exempel under dagens gång.

Ekonomikurser för chefer och ekonomiassistenter

En chef och en ekonomiassistent arbetar ofta tätt tillsammans men förståelse för varandras arbetsuppgifter kan fattas. Boka därför in plats på en av våra populära ekonomikurser för chefer och ekonomiassistenter. Tillsammans kan vi hjälpa till och forma ett bra upplägg som kommer fungera för båda parter.

Genom ett bra samarbete kommer arbetsdagen effektiviserar för båda parter och framförallt ska det vara helt självklart gällande vem som ska göra vad under en dag. Kontakta oss och beskriv just ert behov så kommer vi genom vår långa erfarenhet och otroligt duktiga föreläsare hjälpa er till en lösning som är bättre än vad ni någonsin vågade hoppas på.

Ekonomiassistent utan formell utbildning

Många individer som arbetar som ekonomiassistent har ingen formell utbildning. Att inte ha en formell utbildning är inte i sig ett bekymmer men att hänga med i pratet och egentligen förstå vad det är för siffror som man plockar fram och arbetar med ökar stimulansens för arbetet enligt oss.

Det kan vara en av många anledningar till att våra ekonomikurser för icke ekonomer är så otroligt populära. Om ni ska ha möjligheten till att få plats på en av dessa kurser och skicka er ekonomiassistent på en givande utbildning så är det dags att ni bokar plats redan idag!

Kurs i företagsekonomi för ekonomiassistenter

Begreppet företagsekonomi är enormt i sig och inte helt lätt att själv läsa in sig på. Den ekonomiassistent som arbetar inom området känner sig förmodligen aningen förvirrad och desorienterad inom området. Så ska det inte vara tycker vi, alla ska ha möjligheten att förstå på ett enkelt sätt.

Bokar ni in en kurs i företagsekonomi för ekonomiassistenter så kommer er ekonomiassistent komma tillbaka med ny kunskap och en vidgad vy vad som egentligen ryms inom företagsekonomi. Det är ju inte bara redovisning utan allt från ledarskap till marknadsföring av olika slag vilket kan vara väldigt viktigt att förstå.

Ekonomikurser för företagare och deras ekonomiassistent

Är du en liten enskild företagare som kämpar dagligen för att få ihop ekonomin tillsammans med din trogne ekonomiassistent? Vi rekommenderar er i så fall att tillsammans åka på en av alla ekonomikurser för företagare och deras ekonomiassistent. Att sitta och fundera, vara osäker och söka information tar enormt mycket tid och som vi alla vet är tid massor med pengar. Sluta därför söka efter svar som vi på ett enkelt och otroligt pedagogiskt sätt kan förklara för er och se till att det faktiskt fastnar. Kämpa inte i onödan när det finns bra hjälp att ta till – ring oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Läsa och förstå bokslut

Som ekonomiassistent måste man kunna läsa och förstå bokslut. Ett bokslut i sig kan te sig extremt komplext och krångligt för en person som aldrig tittat på ett förut, trots att denna person arbetar som ekonomiassistent. Vi håller därför kurser runt bokslut för personer som inte är utbildad ekonom som till exempel en ekonomiassistent. Utifrån just ert företags bokslut kan vi förklara siffror och utfall, vad som är bra och dåligt och sedan göra en jämförelse med andra företag inom samma yrkeskategori. Se till att dina medarbetare förstår vad ni egentligen arbetar för – bokslutet speglar det så bra!

Ekonomikurser för nyanställd ekonomiassistent

En helt ny ekonomiassistent famlar ofta något otroligt för att förstå, lära sig nya saker och kunna klara sig själv. Det är ofta inte helt lätt då det för många blir en helt ny värld att sätta sig in i och försöka förstå. Vi erbjuder därför populära ekonomikurser för nyanställd ekonomiassistent.

Genom att skicka iväg din ekonomiassistent på en kurs ger du denna en stabil plattform att stå på och möjligheten för denna att förstå arbetet men även snabbt kunna bidra med idéer, tankar och förslag till utveckling inom just det egna företaget.

Bokslutskurs för ekonomiassistent i Stockholm

Skicka iväg din ekonomiassistent på bokslutskurs för ekonomiassistent i Stockholm. Stockholm ligger centralt och förbindelsen är god, din ekonomiassistent får träffa lika sinnade och får möjligheten att bilda sig ett eget nätverk att bolla frågor och tankar med vilket ibland kan vara väldigt behövligt då man kanske är den enda ekonomiassistenten på företaget. Att som medarbetare dessutom få gå igenom bokslutet noggrant och i ett bra tempo är otroligt givande har vi fått till oss. Våra föreläsare har inte ett inövat manus från gång till gång utan formar kursen just efter ert behov vilket ger engagerade deltagare och mycket engagerade föreläsare.

Kurs i deklaration för ekonomiassistenten

Efter årsskiftet kryper den skrämmande dagen allt närmare, dagen då det är dags att deklarera. Hur ska man egentligen fylla i deklarationen? Vilka papper ska skickas med? Vad kan man göra avdrag för? Frågor från en ekonomiassistent är ofta många och det är få på företaget som egentligen vet då det ofta är en eller några enskilda personer som sköter just deklarationen. Ge därför denna person möjlighet att förstå, utvecklas och göra ett bra arbete genom att skicka personen på kurs i deklaration för ekonomiassistenten. Det är inte meningen att arbetet ska kännas motigt och omöjligt utan det ska kännas roligt och motiverande!

Skräddarsydda ekonomikurser för ekonomiassistenter

Vi har en stor variation av skräddarsydda ekonomikurser för ekonomiassistenter i Stockholm. Oavsett vad du har för behov som ekonomiassistent så kommer vi att lösa det på bästa sätt. Är du tveksam? Ge oss en chans att motbevisa din tveksamhet och låt dig bli otroligt positivt överraskad. Kontakta oss redan idag så tar vi en diskussion rörande vad ditt behov egentligen är och hur vi kan tillmötesgå det på bästa sätt. Gäller det bokslut, företagsekonomi eller den där deklarationen? Inga problem vi kommer att lösa det tillsammans och du kommer ha ökad kunskaper efter utbildningen!

Lämna en kommentar