Ekonomi för icke ekonomer kurs

Gå vår kurs i ekonomi för icke ekonomer

Ekonomi för icke ekonomer kurs hos Hjärtum Utbildning. Behöver du bli bättre på att förstå företagsekonomi och kunna prata ekonomi med ekonomer och andra på ekonomers vis? Då är detta kursen för dig!

På kursen lär du dig inte bara grundläggande kring bokföring och terminologi, du lär dig även att själva syftet med redovisningen. Varför den är så viktig att ha baskunskaper i och hur det kommer sig att den har så stor inverkan på ett företags framgång. Fast det säger sig väl nästan självt att kunskaper om hur man kan läsa av hur företaget går är av yttersta vikt för dess fortlevnad. Med kunskaper i ekonomi kan man i förväg se och parera för sådant som inverkar negativt. Man kan även se vad som fungerar bra och kan utvecklas ännu mer.

Ekonomi för icke ekonomer kurs i klassrum eller på distans

Välj vilken som passar dig bäst för kursen Ekonomi för icke ekonomer; att gå den i klassrum eller att vara med på distans. Båda fungerar alldeles utmärkt med dagens väl fungerande teknik för online-utbildning. Många tycker till och med att det skönt att slippa resa och dessutom är vi många som nu har vant oss vid att arbeta hemifrån. Sedan är det ju så klart roligt att få träffas och visst är det så att det kan vara lättare att ställa frågor när man är på plats, men även frågor och övningar fungerar mycket bra under en distanskurs.

Ekonomi för icke ekonomer

Övningar är bra

När du kommer tillbaka från din kurs i ekonomi för icke ekonomer är det bra att så snart som möjligt omsätta det du lärt dig i praktiken. Kursen hos Hjärtum Utbildning är praktisk, så du bör redan ha hunnit öva ordentligt med fiktiva underlag, nu är det dags att börja använda era egna siffror. Ganska säkert kommer du att få flera aha-upplevelser, när sådant som du inte riktigt förstått tidigare plötsligt blir lätt att hänga med i. Termer som du inte har fått grepp om förut kan du nu både förstå och använda själv. Det är en skön känsla och det ökar också din trygghet i din roll.