Bra ekonomikurs

Bra ekonomikurs är en investering

Bra ekonomikurs Bokslutsarbete kurs i ekonomiOm du är intresserad av att gå en riktigt bra ekonomikurs så ska du se hit. Vi kan erbjuda en skräddarsydd utbildning utifrån dina behov och det är vad vi menar faktiskt skapar en bra ekonomikurs. Det är inte en trött föreläsare som kommer och gör sitt efter ett väl inövat manus utan för oss är varje utbildningstillfälle unikt.

Genom unika utbildningstillfällen blir kursen mer levande vilket ger ett stort engagemang från både kursdeltagare och utbildare. Under kursen svarar vi gärna på frågor som dyker upp även om det ligger utanför de önskemål som ni hade vid beställningen. Flexibilitet vet vi skapar en bra ekonomikurs.

Ekonomikurs i ett långtidsperspektiv

Att gå en bra ekonomikurs är en investering inte bara för nuet utan också ur ett långtidsperspektiv. Oavsett om du är helt ny inom ekonomi eller om du sedan flera år har arbetat med ämnet bör du passa på att gå en bra ekonomikurs. Är du ny inom ämnet har du verkligen allt att lära och inget att förlora av att gå en bra ekonomikurs. Har du lång erfarenhet av ämnet tror vi ändå att du har dina styrkor och svagheter som i allt annat i livet. Se därför till att vända även dina svagheter till styrkor med oss.

Ekonomikurs för chefer

Vi tror inte att det bara är administratörer, ekonomer och handläggare av diverse slag som behöver en bra ekonomikurs utan även chefer. Därför erbjuder vi även er möjligheten till att skräddarsy en chefskurs i ekonomi. Det är inte alltid lätt att vara chef med allt från små fakturor till ledarskap i stort. Se till att du som chef får extra hjälp i jobbet genom att fördjupa dig i allt från vikten av att attestera fakturor korrekt till hjälp att utveckla företagets bokslut. Dröj inte för länge med din anmälan bara eftersom våra utbildningstillfällen snabbt tar slut.

Hur ser företagets betalningsströmmar ut?

Att förstå och kunna utläsa kassaflödesanalyser kan vara allt annat än enkelt för den enskilda individen. En bra ekonomikurs kan hjälpa dig att öka förståelse för hur in och utbetalningar i ditt företag ser ut. Vi anpassar kursen utifrån ditt företags specifika behov. Oavsett om du arbetar med en egen liten firma, på ett stort företag eller kanske är anställd på kommunen anpassar vi kurser till dina behov. Se till att öka förståelsen för varför de likvida medlen ökar då kassaflödet växer, det är inte helt självklart med alla begrepp men genom en bra ekonomikurs kommer du ha ökad förståelse och kunskap efteråt.

Ekonomikurs som företagsintern utbildning

Känner du att du inte är ensam på ditt företag om att ha lite haltande kunskaper inom ekonomi? Uppstår ofta diskussionen om hur ni ska bokföra en intäkt? Boka då in en bra ekonomikurs som företagsintern utbildning. Genom att ni som arbetar på företaget tillsammans går kursen kommer vi kunna räta ut alla eventuella frågetecken. Allt från olika frågeställningar till diskussioner om hur ni ska göra saker praktiskt tar vi gärna upp. Gör en tjänst inte bara för dig själv utan för hela företaget, se till att få ett stopp på era intriger på grund av okunskap och gå en riktigt bra ekonomikurs istället.

Kurs i företagsekonomi

Att gå en kurs i företagsekonomi ger kunskap i hur företagets resurser på bästa sätt ska fördelas. Men en bra ekonomikurs i företagsekonomi innehåller mer än det klassiska debet och kredit eftersom många inte tänker på att just begreppet företagsekonomi innehåller så mycket mer än bara den klassiska redovisningen. Allt från redovisning, ekonomistyrning, marknadsföring till ledarskap är vad begreppet egentligen tar upp. Det gör att en kurs hos oss antingen kan vara väldigt detaljerad och fördjupande inom ett visst område eller så kan den vara väldigt överskådlig och beröra alla de olika delarna.

Ekonomikurs för icke ekonomer

Något som vi upptäckt är väldigt populärt är ekonomikurs för icke ekonomer. Många som inte har ekonomutbildning arbetar ändå med faktura hantering av diverse slag och då är det inte alltid helt lätt att förstå hur det ska hanteras rent praktiskt. En bra ekonomikurs kan därför ge ökad förståelse för de delar som behövs. Är du inte ekonom och inte i stort arbetar med ekonomi är det förmodligen bara specifika delar som du egentligen är intresserad av att öka din förståelse för och vill fördjupa dig inom. Ge oss chansen att tillsammans med dig ge dig de kunskaper du behöver inom ämnet!

Ekonomikurs i företagsekonomi

Investera i dig själv genom att anmäla dig till en bra ekonomikurs som du själv har skräddarsytt. En ekonomikurs i företagsekonomi kommer ge dig ökad kunskap inom de delar du själv väljer. Kanske är det ledarskap som du faktiskt vill fördjupa dig inom. Har du läst en massa olika ledarskapsteorier i teorin men inte får det till att riktigt fungera i praktiken? Kom då till oss så hjälper vi dig att få till ett fungerande ledarskap. Utifrån situationen för dig och ditt företag formar vi den typ av ledarskap som kommer fungera för dig i ett långtidsperspektiv.

Skräddarsydd utbildning i ekonomi

Om du väl har bestämt dig att gå en kurs i ekonomi så ska du se till att gå en bra kurs i ekonomi. Hos oss kommer du få valuta för pengarna och mer därtill eftersom att du själv kan välja skräddarsydd utbildning. Vi har valt att lägga upp våra kurser så eftersom att du själv vet bäst var dina svagheter finns. Ta därför möjligheten att utveckla dina kunskaper omgående och därmed lyfta företaget ännu mer. Bakom framgångsrika företag finns det alltid människor som är otroligt duktiga inom sina områden.

En chef ska också kunna förstå en årsredovisning

På ett företag finns många olika befattningar och alla medarbetare är viktiga men den som har ett huvudansvar över verksamheten är alltid chefen i slutändan. Vi erbjuder därför en ekonomikurs för chefer. Det spelar ingen roll hur bra chefen är på allt annat om det inte finns någon förståelse alls för ekonomi därför tycker vi att ni ska passa på och skicka chefen på en bra ekonomikurs. Se till att kredit och debet sitter och att chefen faktiskt kan bidra med sitt till årets verksamhetsberättelse. En chef ska också kunna förstå en årsredovisning och grundläggande saker rörande ekonomin, allt detta kan vi hjälpa till med och mer därtill!

Lämna en kommentar