Balansräkning

Balansräkning och soliditet

Vad tänker du på om vi säger ordet soliditet? Det är ett begrepp som ofta återkommer inom ekonomin och är en viktig del av en balansräkning. Kort och gott hade vi lika gärna kunnat fråga hur förmöget ditt företag är. Ett företags soliditet är väsentligt och av största vikt för en balansräkning. Om du är minsta osäker eller känner att du behöver mer tips och trix för att få till det på bästa sätt så bör du boka in en ekonomikurs hos oss. Dina behov styr vilket ger att det är varierade kurser och ingen monoton föreläsare som föreläser samma sak som hundra gånger innan.

Bokslut och årsredovisning

Då en medarbetare arbetar med bokslutsarbete är det viktigt att det blir helt rätt för företagets balansräkning. I och med att det finns många olika vägar för att få till det är det inte lätt att veta. Men vi kan hjälpa dig och dina medarbetare till ökad förståelse och kunskap för att på bästa sätt upprätta en balansräkning. Det är inte svårt om man gör rätt från början och vi vill gärna att ni gör rätt från början! Kontakta oss så berättar vi mer och vi skräddarsyr gärna en utbildning utifrån just ert behov!

Balansräkning hit och balansräkning dit

Ordet balansräkning är något som återkommande diskuteras på olika företag och dess olika möten. Balansräkning hit och balansräkning dit sitter säkert medarbetare och tänker som inte har någon form av ekonomisk utbildning. Ge även dessa personer en möjlighet i att hänga med och förstå vad ni pratar om genom att boka in en kurs i ekonomi för icke ekonomer. Oavsett om ditt företag har två anställda eller tusentals så är det alltid bra att en grundläggande förståelse finns, framförallt av de olika medarbetare som är berörda. Med vår kunskap och utbud av föreläsare så kommer vi kunna erbjuda inget mindre än det allra bästa.

Kurs i ekonomi

När man går en kurs i ekonomi är den ofta väldigt generell och det är ofta lika många frågor efteråt som det var innan. Det är helt enkelt så att alla människor är bra och dåliga på olika saker. Detta är något vi har tagit vara på och utifrån det skräddarsyr vi utbildningar som lägger fokus på just det område som är dina medarbetares förbättringsområden. Genom att gå en intensivkurs med fokus på balansräkning kommer ni märka en enorm förbättring av kunskap efteråt. Tveka inte för länge då antal kurstillfällen är begränsade och snabbt blir uppbokade, kom in med din bokning redan idag!

En balansräkning för oss är något fantastiskt

Som chef ska du inte ha koll på bara lite utan du förväntas ha koll på mer eller mindre allt. Hur känner du då när medarbetare kommer och ställer frågor om företagets balansräkning? Känns det obekvämt eller otrevligt på något sätt eller upplever du att det kanske vore bra att få hjälp med att hitta nya vägar att förklara och utveckla dig själv? Då säger vi välkommen till oss, vi tar tillvara på dina önskemål och är helt flexibla utifrån dina personliga behov. En balansräkning för oss är något fantastiskt och vi hoppas att även du ska känna så efter en avslutad kurs!

Balansräkning Ekonomikompetens

Lämna en kommentar