Ekonomiutbildning för icke ekonomer – boka plats!

Ekonomiutbildning för icke ekonomer

I dagens samhälle räcker det tyvärr inte med att vara en hårt arbetande person med hög arbetsmoral. Det finns färre jobb än arbetssökande och en ständig fråga som politikerna kämpar med är just arbetslöshetsfrågan och hur Sverige (gäller de flesta länderna i världen förövrigt) ska minska arbetslöshetssiffran. Men istället för att låta ditt öde ligga i politikernas händer kan du göra något åt det alldeles själv. Du kan öka dina chanser till ett av de eftertraktade arbetstillfällena genom att göra dig själv attraktivare på arbetsmarknaden. Ett snabbt sätt att göra dig själv attraktivare är genom att gå en ekonomiutbildning och ekonomi för icke ekonomer är just en ekonomiutbildning!

Bättre ekonomikunskaper

Våra föräldrar behövde inte tänka på så mycket mer än att gå ut realskolan. Faktum är att det fanns så mycket jobb att Sverige tog in massor med arbetskraft från andra länder. De gyllene guldåren ligger dock bakom oss och med dagens konkurrens om jobben gör du dig själv en tjänst och inte minst en investering genom att gå en ekonomiutbildning. Oavsett om du söker jobb eller har ett jobb så blir du attraktivare för arbetsgivaren med ekonomikunskaper i bagaget och därför finns det ingen anledning att inte utbilda dig. Kursen Ekonomi för icke ekonomer kan bli din gyllene biljett till ett arbetstillfälle!

Ekonomi för icke ekonomer

Det bästa är att kursen är utformad exakt som den låter – Ekonomi för icke ekonomer. Ingen förkunskap förväntas utan allting lärs ut från grunden med dina förutsättningar i fokus. Även om du går in i kursen som icke ekonom är iden att du ska gå ut från den som en kunnig ekonom. Och det bästa av allt är att du inte behöver spendera 3 år i skolbänken för att få en ekonomiutbildning. Kursen Ekonomi för icke ekonomer lärs ut under en helg så nu finns det inga anledningar kvar att inte anmäla sig.

Ekonomiutbildning  Ekonomikurser

Ekonomiutbildning

Våra utbildningar

Bokslutsarbete och deklaration - Ekonomikurs

Läs mer »

Ekonomikurs för chefer

Läs mer »

Kassaflödesanalys - Ekonomikurs

Läs mer »

Ekonomikurs för icke ekonomer

Läs mer »

Ekonomi- och lönedagarna

Läs mer »

Stiftelsekurs - ekonomi

Läs mer »

Retorik för ekonomer- konsten att övertyga

Läs mer »

© Ekonomikurs.se