Ekonomi- och lönedagarna

Ekonomi- och lönedagarna

Ekonomi- och lönedagarna är en konferens för dig som arbetar med löner och/eller ekonomi. Här får du allt som är aktuellt inför nästa år på ett bräde! Som vanligt är det du själv som bestämmer vad dina 2 dagar ska innehålla. Du väljer mellan 8 olika seminariepass, alla lika inressanta och matnyttiga så det blir snabbt fullbokat. Skynda dig att boka din plats, så att du säkert får plats på just de pass du vill delta i. Välj mellan uppdateringar inom moms- och skatteområde, arbetsrätt, knepen i Excel, effektiv planering av din arbetsdag eller varför inte lära dig hur du släpper in arbetsglädjen genom smarta tips om att få roligare på jobbet.

Ekonomi- och lönedagarna som ger alla uppdateringar

Våra föreläsare är alla professionella specialister inom sitt område. Dessutom är de vana vid att undervisa och har förmågan att förmedla kunskap på ett enkelt och lättfattligt sätt. Du får dokumentation med dig hem, så att du kan gå tillbaka och repetera på egen hand. Kursen ger dig senaste nytt inom löneområdet, redovisningsområdet, moms- och skattesektorn, förmåner med mera. Tillhör du dem som inte kan klara dig utan Excel? Då får du värdefulla tips under passet som öppnar ögonen för funktioner som du inte visste fanns! En nyhet i år är en föreläsning som tar fasta på glädjen i arbetet och ger dig nya insikter om dig själv, din inställning och dina möjligheter att påverka hur du mår på jobbet.

Årets fullspäckade konferens Ekonomi- och lönedagarna väntar på dig – men vänta inte med din anmälan så att platserna tar slut på dina favoritpass!

Ekonomi- och lönedagarna | Kursinnehåll

Nyheter inom redovisningsområdet
Allt om momsen inför nästa år
Löneberäkning – grundlig genomgång
Enklare arbete med fiffiga Excelfunktioner
Struktur i din arbetsvardag – gör som proffsen
Så här får du roligare på jobbet!
Arbetsrättens snåriga område

Lönedagarna nu

Lönedagarna

Våra utbildningar

Bokslutsarbete och deklaration - Ekonomikurs

Läs mer »

Ekonomikurs för chefer

Läs mer »

Kassaflödesanalys - Ekonomikurs

Läs mer »

Ekonomikurs för icke ekonomer

Läs mer »

Ekonomi- och lönedagarna

Läs mer »

Stiftelsekurs - ekonomi

Läs mer »

Retorik för ekonomer- konsten att övertyga

Läs mer »

© Ekonomikurs.se